Rygstøtte til mænd og kvinder – Få en sundere ryg med en holdningskorrigerende rygstøtte

Hvis du nogle gange tager dig selv i at sidde med bøjet ryg, rundede skuldre eller mens du sidder foroverbøjet over skrivebordet, så har du måske et problem med din holdning. Det er nemlig alt for let at lade nakken, skuldrene og rygmusklerne blive slapper og komme ud af form, hvilket resultere i dårlig holdning og smerter i ryggen som kan blive svært at rette op på. Udover rygøvelser, og at sidde korrekt, så kan en holdningskorrigerende rygstøtte som er special lavede til at give de slappe muskler i ryggen støtte, så de kan give stabilitet og opnå en bedre holdning.

Disse holdningskorrigerende rygstøtter er ofte lavede af et design, som spændes over ryggen og rundt om hver arm, og på den måde trækker skuldrene tilbage og skyder brystet frem. Det kan både være i form af en sele eller T-shirts. De fleste holdningskorrigerende rygstøtter kan bruges af både mænd og kvinder, men der er dog nogle som er specifikke til kvinders krop.

Den vigtigste del ved at bruge disse holdningskorrigerende rygstøtte produkter, er at de bliver tilpasset ordentligt og at man følger de retningslinjer der er med hvor længe man har tøjet på af gangen. De er i starten ofte ikke særligt behagelige at have på, da kroppen slet ikke er vant til at sidde med en ordentlig holdning, og du får pludseligt også aktiveret nogle muskler som ikke er vant til at arbejde. Men hvis du oplever nogle seriøse smerter, så kan det være du lige skal evaluere om størrelsen er korrekt og lave nogle tilpasninger.

Du kan bruge en rygstøtte derhjemme, på farten eller på arbejdet og de fleste rygstøtter du finder, kan endda bruges under dit tøj.

holdningskorrigerede rygstøtte til mænd og kvinder billede

Den bedste holdningskorrigerende rygstøtte

En rygstøtte bør være letvægt og behagelig at have på, når din rygsøjle er korrekt justeret. Hvis du starter med at runde dine skuldre, så vil en rygstøtte give dig en lille korrektion. Sådan fungerer det også med denne rygstøtte fra myposture.

Denne rygstøtte er lavet af et meget let materiale, som kroppen kan ånde igennem. Den kan bruges af både mænd og kvinder, under t-shirts eller en top og den er let at tilpasse, så den passer til alle kropstyper og størrelser. Men du skal være opmærksom på at det kan være en fordel med en hjælpende hånd, når du skal tilpasse rygstøtten for første gang. Så spørg gerne en ven eller kæreste første gang, og så vil det fremover være langt lettere at tage den på selv i fremtiden.

Det der virkeligt er anderledes ved mypostures rygstøtte, er at den faktisk er behagelig at have på, når din holdning er blevet rettet op, men bliver ubehagelig når du får en dårlig holdning. Det gør det nemlig let, gradvist at få trænet dine muskler op til at få en sundere holdning.

Den er let at tage med rundt, og du kan bruge den når du rejser, pendler eller løber ærinder og efterfølgende så fylder den ikke ret meget så du hurtigt kan gemme den væk igen.

Du kan se mypostures luksus rygstøtte til mænd og kvinder her.

Holdningskorrigerende T-shirt til mænd og kvinder

Med en holdningskorrigerende T-shirt, vil du ligesom med rygstøtten, få en bedre holdning i hverdagen. Problemerne med ryggen kommer ofte snigende ind på os, og inden vi ser os om så har vi smerter i ryggen, som vi ikke kan slippe af med. Men en løsning på det problem kan let være en holdningskorrigerende T-shirt, hvor du helt automatisk vil få en bedre holdning. Når du bruger en T-shirt med rygstøtte, så vil du den få aktiveret de muskler i din ryg som er understimuleret, og på den måde få dem trænet op igen. Det betyder at når du ikke har din T-shirt med rygstøtte på, så vil du stadig kunne mærke effekten af at have brugt den. Dine skuldre bliver skubbet tilbage, så dit bryst kommer mere frem, og på den måde vil du ikke længere sidde og hænge over bordet på kontoret, eller med et fysisk arbejde så vil du opleve en bedre holdning som du ellers ikke ville have haft. Ja, det kan også være en ideel gaveide til en person som har problemer med ryggen.

Den teknologi som er i disse T-shirts er kendt som kinesio teknologien, og som er meget kendt af sportsfolk verden over, da den er bevist at have en direkte smertelindring, men også giver en bedre holdning som mindsker dine daglige problemer med din holdning. Du bør dog altid læse anmeldelse af rygstøtte inden du køber, så du ved at den du køber har god effekt.

Hvor hurtigt hjælper en holdningskorrigerende rygstøtte?

Du vil med det samme, efter at du har taget rygstøtten på, kunne mærke en forskel på din egen kropsholdning. Du skal dog have en også have tålmodighed, når du først er kommet igang med at bruge den, da din krop kommer til at være få en bedre og mere sund holdning, som den sandsynligvis ikke er vant til at have. Derfor kan der gå noget tid, før din krop har vænnet sig til den nye holdning og bedre kropsholdning og du kan endda opleve at din ryg bliver træt efter at have haft din rygstøtte på i længere tid af gangen i starten.

Du skal gerne bruge tøjet i mindst 10 dage, før du har fået den maksimale effekt.

Rygstøtte til en bedre holdning

Når du bruger en rygstøtte, så vil du få en bedre holdning helt automatisk. Du vil pludseligt opdage at din holdning tidligere, slet ikke var korrekt og du vil opleve at få en sundere ryg. Mange har brug for at få en bedre holdning i hverdagen, og dem der oplever flest rygskader og rygproblemer er faktisk dem der sidder på kontoret med en dårlig holdning hele dagen. Men også folk med et hårdt fysisk arbejde kan opleve problemer med holdningen. Hvis du vil have en bedre holdning, så kræver det at du har fokus på din holdning hele tiden, og det er ofte ret svært for mange. Derfor kan du med fordel brug en rygstøtte til en bedre holdning. MyPosture har spurgt over 1000 af deres kunder om hvad de syntes og de har fået utrolig god feedback fra dem. De har solgt over 90.000 stk rygstøtte produkter, hvilket også gør dem til markedsledere på området.

Hvis du vil se et stort udvalg af holdningskorrigerende rygstøtte så klik her.