Holdningskorrigerende Tøj

En af de helt store trends i for tiden er holdningskorrigerende tøj – herunder især de populære holdningskorrigerende t-shirts, som ofte er set i diverse TV-reklamer på de gængse danske kanaler. Der findes et hav af forskellige forhandlere af disse holdningskorrigerende t-shirts og veste, og det kan derfor synes at være en jungle at skulle navigere imellem alle disse. Derfor har vi sat os for at give et godt overblik over, hvor du kan købe det bedste holdningskorrigerende tøj til de mest overkommelige priser samt de bedste betingelser for dig som kunde!

anodyne
Køb rygstøtte hos Bandageshoppen.dk

⭐⭐⭐⭐⭐
Bedst i test

Dokumenteret effekt

Hvor skal holdningskorrigerende tøj købes?

Et af de spørgsmål, vi ofte modtager vedr. rygstøttere og andet tilbehør, som skal bruges på rejsen mod en bedre holdning, er om det skal købes i Danmark eller udlandet. Vi har endnu ikke haft nogen gode oplevelser ved at købe udenfor Danmark – det har alle gange været billige “kopier” fra Asien, som enten slet ikke passede ift. størrelsesguiden eller som faktisk gik i stykker efter 1-2 ganges brug. Derfor anbefaler vi klart, at du køber dit nye tøj i Danmark, da du derved også er stillet markant stærkere som privatforbruger. Du kan også være uheldig i Danmark, men følger du vores guide, så har vi allerede testet forhandlerne af for dig, og har derved gjort researchen, så du slipper for det.

Test og anmeldelse af holdningskorrigerende tøj

Jeg har personligt selv rygproblemer, og derfor har jeg valgt at lave en test af holdningskorrigerende tøj. Jeg har købt forskelligt holdningskorrigerende tøj, alt fra holdningskorrigerende t-shirts til holdningskorrigerende veste og lignende. Jeg startede med at købe tøjet fra asien, da det var billigt, men jeg fandt hurtigt ud af at det ikke fungerede, grundet de mistede effekten efter få vask, og derudover så gav de faktisk ikke rigtigt en bedre holdning. Derefter valgte jeg at teste forskelligt holdningskorrigerende tøj fra danske webshops og da jeg fik prøvet noget forskelligt, fandt jeg hurtigt ud af at pris og kvalitet hænger sammen.

Den bedste købsoplevelse var uden tvivl fra bandageshoppen.dk, som ikke var særligt dyre i forhold til andre på markedet, men på trods af det så virkede deres tøj med rygstøtte og holdningskorrigernede tøj med det samme. De er kendt fra TV reklamerne, og det var også derfra jeg kunne genkende deres tøj. Jeg fik min bestilling på under 24 timer, og så jeg fik prøvet tøjet allerede dagen efter bestillingen.

Derudover så er jeg tydeligvis ikke den eneste som er godt tilfreds med mit køb, da man som du kan se på nedstående billede er ret mange andre gode anmeldelser på trustpilot.

De har gode guides til at finde den rigtige størrelse, og jeg vil huske at sige at det er uhyre vigtigt at du finder den korrekte størrelse, så læs deres guides inden du bestiller.

Deres holdningskorrigerende tøj ligner nærmest bare en trænings t-shirt, men efter at have haft det på i et par timer ved computeren, så fandt jeg hurtigt ud af at min stilling var fuldstændig anderledes. Da jeg havde haft den på i to timers tid, så var min ryg helt ”træt” fordi jeg brugte musklerne på en anden måde. Følelsen af træthed var endeligt meget behageligt, da jeg følte at min stilling var bedre end tidligere, og man bliver tvunget til at sidde med en ordenlig stilling. Derudover så har de også fået testet deres tøj af mere end 1000 kunder, som har givet nogle helt utroligt positive tilbagemeldinger.

Hvad er det bedste holdningskorrigerende tøj?

Efter at vi har prøvet en del blandet holdningskorrigerende tøj, så vil jeg sige at det bedste holdningskorrigerende tøj er en denne holdningskorrigerende T-shirt. Årsagen til at vi mener at det er det bedste holdningskorrigerende tøj, er ganske enkelt fordi at den er let at bruge i hverdagen, og man kan bruge den som en normal T-shirt eller under andet tøj, uden at man bemærker den.
Derudover så er den faktisk behagelig at have på, når man har vænnet sig til den i et par dage. Du skal også huske at give kroppen lidt ro, og i starten kun bruge den i et par timer af gangen, indtil kroppen har vænnet sig ordenligt til den.

Holdningskorrigerende tøj – Virker det?

Det korte svar er ”Ja” Der er mange studier der beviser at holdningskorrigerende tøj rent faktisk virker, da det går ind og får aktiveret nogle muskler som man ofte ikke får styrket i hverdagen. Det er uanset om du har et kontorjob og sidder ned hele dagen, eller hvis du har et hårdt fysisk arbejde, hvor hele din krop ellers normalt bliver brugt. Derfor vil mange med problemer i ryggeb, med fordel kunne bruge holdningskorrigerende tøj og mærke at det virker ret hurtigt. Du kan allerede i det øjeblik du tager tøjet på, mærke at du får en helt anden holdning, og du burde allerede efter kun 10 dages brug kunne mærke effekten.

Hvordan virker det?

Når du tager holdningskorrigerende tøj på i form af enten t-shirts, veste, bh’er eller lignende, vil du opleve  at din ryg bliver rettet op, og du får en mere sund holdning med både ryg og skuldre. Det vil blive ubehageligt at sidde på arbejdet med dårlig holdning, og du vil pludseligt få trænet nogle af de muskler, som du ikke vidste du havde. Det vil have en stor betydning for din hverdag, da denne dårlige holdning, som de fleste af os har i hverdagen, ofte kan medføre smerter i ryggen. Det vil holdningskorrigerende tøj kunne rette op på indenfor meget kort tid. Faktisk så¨oplevede jeg selv en effekt efter kun 10 dage.

Holdningskorrigerende tøj – hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du skal købe en holdningskorrigerende t-shirt eller vest, så er det først og fremmest vigtigt at kigge nærmere på, hvem du handler med. Der findes desværre et hav af dårlige Kina kopier (såkaldt “shapewear”), der ikke gør meget andet gavn end at “presse” din krop sammen. Det er ikke noget, du ønsker at bruge penge på. Ofte passer størrelserne overhovedet ikke, og du skal til at bøvle med returneringer og ombytning efterfølgende. Det er derfor vigtigt at du handler med en forhandler, der allerede har vist en form for “proof-of-concept” – med andre ord en forhandler, der i forvejen har haft en masse kunder igennem, der har givet udtryk for, at produktet rent faktisk er brugeligt og hjælper på de skavanker, du nu må have med holdningen.

Derudover er det vigtigt at gøre op med sig selv omkring, hvad du forventer af en holdningskorrigerende t-shirt/vest. En klar anbefaling herfra er, at bruge disse rygstøttere i tæt samarbejde med træning af ryggen – en rygstøtte skal nemlig blot ses som en “reminder” omkring din holdning, hvor du via træning aktivt skal opbygge de muskelgrupper, der er med til at give dig en sund og stabil holdning i ryggen.

anodyne
Køb rygstøtte hos Bandageshoppen.dk

⭐⭐⭐⭐⭐
Bedst i test

Dokumenteret effekt