Anmeldelse af Myposture

MyPosture er en af de mest kendte forhandlere af deres velkendte holdningskorrigerende tøj og tøj med rygstøtte. De har været de førende forhandlere af disse holdningskorrigerende trøjer i mange år.

Holdningskorrigerende tøj har været kendt i mange årtier, for at kunne lindre rygsmerter og hjælpe folk med rygproblemer til at få en bedre holdning og sundere positur i hverdagen. Det betyder også at der er kommet mange forskellige forhandlere og producenter af holdningskorrigerende tøj frem, hvor nogle har tøj af bedre kvalitet end andre.

Men virker deres holdningskorrigernede tøj fra MyPosture og kan du undgå rygsmerter ved at anvende dem? Det vil vi kigge nærmere på.

MyPosture holdningskorrigerende tøj anmeldelse

MyPosture har lavet en masse holdningskorrigerende tøj som holdningskorrigerende t-shirts og lignende.

Her tester Frederik Fedderlein Mypostures tøj

MyPosture Test

Søger du på nettet, så vil du kunne finde mange der har lavet test af forskelligt holdningskorrigerende tøj og rygstøtte.

MyPosture har fået et virkelig godt rygte for deres holdningskorrigerende trøjer, t-shirts, rygstøtte og lignende produkter til at forbedre folks holdning. Der er blevet fortaget en test af MyPosture’s holdningskorrigerende tøj som MyPosture har fortaget, for at finde ud af om deres kunder er tilfreds med deres produkter.

Resultatet af deres test:

92% af Myposture’s kunder var tilfredse med deres køb. Det betyder at ud af deres 1000 testpersoner, så var 920 af deltagerne tilfredse med købet af deres holdningskorrigerende tøj.

96% oplevede at de fik en bedre positur

88% Vil forsætte med at bruge det fremover

Bevist effekt – MyPosture’s test beviser at tøjet virker og resultaterne er bakket op af rygspecialister og fysiologer.

MyPosture anmeldelser

myposture anmeldelser

MyPosture har fået virkeligt mange gode anmeldelser af deres kunder. De har optimeret deres produkter løbende og det vises tydeligt på deres anmeldelser, hvor folk beskriver hvor god en effekt det har haft på deres rygproblemer. Der vil altid være folk der er utilfredse, hvis de f.eks. har bestilt en forkert størrelse, men effekten af trøjen bliver ikke betvivlet.